.

<<    1   2   3   4   5   >>BINNENKORT
Voute Frijdag [vr 5 mei]
Heb jij zin om na Bevrijdingsfestival Utrecht 2017 nog even door te gaan? Kom dan een dansje wagen om de bevrijding van Nederland tot in de late uurtjes met je vrienden door te vieren. Op deze Voutste der Voute nachten zal bier, wijn en fris verkocht worden voor een mooie prijs van €2. Ook onze shotjes zullen vanaf €2 te bestellen zijn
Meer info
Club Poema
Aanvang: 23:00   Entree: Gratis


De Dijk – Groef [ma 8 mei]
De Dijk heeft zijn sporen achtergelaten in het Nederlandse muzieklandschap. In rocktempels en popzalen, in feesttenten en op festivals, overal in het land. En dan nu ook - eindelijk - in de grote theaters. Groef: een concert met bekende en minder bekende nummers van De Dijk, speciaal gekozen en opnieuw gearrangeerd voor het theater!
Meer info
Beatrix Theater
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Fonteyn Festival [vr 12 mei - zo 14 mei]
Het leukste gratis wijnfestival opent in mei weer haar deuren. Voor de vijfde keer wordt het Janskerkhof omgetoverd tot één groot wijnfestijn. Meer dan 80 verschillende wijnen staan in de spotlight, gecombineerd met mobiele keukens en live muziek.
Meer info
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 3 dagen   Aanvang: 17:00   Entree: Gratis


Dance Classics - Gerard Ekdom [za 13 mei]
Traditiegetrouw heeft Dance Classics altijd een bekende DJ in de headliner. Gerard Ekdom heeft inmiddels al twee Dance Classics voor zijn rekening genomen. Zaterdag 13 mei volgt wederom een swingende editie van Dance Classics met Gerard Ekdom!. Het thema... Dat houden we nog even een verrassing! Kaartverkoop -> http://bit.ly/DCEkdom
Meer info
Muziekpodium Azotod
Aanvang: 21:00   Entree: €17,50   Voorverkoop: 12,50


De Grote Improvisatieshow [ma 15 mei]
Ruben van der Meer en Tijl Beckand staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen.. blablablablabla Medeplichtigen aan deze voorstelling die zonder enige aankondiging of reden aan deze schande meewerken zijn: Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Arie Koomen, Jamai Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul van Mulligen.
Meer info | Zie video
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Stathe Sessie: Midas [wo 17 mei]
Na shows op oa Pinkpop, Bospop, en Eurosonic komt Midas op 17 mei met zijn powerfolkpop naar Utrecht,
Meer info
Utrecht, Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €5,-


Twelve Hour Rave w/ Ritzi Lee [all night long] [za 20 mei]
We challenge Ritzi Lee to do a unique set all night long with a maximum of 12hrs. We keep the rave going untill there are 150 ravers or less. A password will give you free access to this free techno rave. We will release the way to the password on the day of the rave at this Fb-event.
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 15:49   Entree: Gratis   Voorverkoop: 0


Fête de la Nature op Castellum Hoge Woerd [zo 21 mei]
Geniet van de pracht van de natuur en de overvloed die zij ons deze lente te bieden heeft tijdens Fête de la Nature. Het gehele Castellum komt tot leven door activiteiten die natuur, cultuur en historie raken. Samen maken we een uitbundige maaltijd met producten uit de natuur.
Meer info
Castellum Hoge Woerd
Aanvang: 11:00   Entree: €12,50

<<    1   2   3   4   5   >>