.

<<    1   2   3   4   5   >>BINNENKORT
Internationale dag van de Aarde [za 22 apr]
Tijdens Internationale Dag van de Aarde staan we stil bij al het mooie van de aarde. We vragen aandacht voor de wereldproblematiek rondom natuur, milieu en klimaatverandering. Op Steede Hoge Woerd zijn verschillende duurzame activiteiten te beleven.
Meer info
Steede Hoge Woerd
Aanvang: 14:00   Entree: Gratis


Nijntje op de fiets. [zo 23 apr]
Nijntje op de fiets. Muzikale theatervoorstelling van 30 min. voor kinderen vanaf 2 jaar. Zangeres en actrice Femke Hermans neemt de kleintjes mee tegen een decor van bekende beelden van het beroemdste konijn van Nederland! Met verhalen gebaseerd op de boeken van Dick Bruna. Na afloop fotomomentje en (optioneel)pannenkoeken! R.s.v.p.
Meer info
Theater Maitland-Landgoed de Horst-Driebergen  Tel: 06 52032019
Aanvang: 15:30   Entree: €8,75


Peppa Pig – De Grote Plons! [di 25 apr]
In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar!
Meer info | Zie video
Beatrix Theater
Aanvang: 11:00   Entree: Divers


Janskerkhof kleurt Oranje [wo 26 apr - do 27 apr]
Het Janskerkhof kleurt weer Oranje tijdens Koningsnacht en Koningsdag tijdens een groot openluchtfeest! De toegang is gratis. Verschillende grote namen uit de dancescene zullen op deze speciale dag acte de presence geven op het mooiste plein in Utrecht.
Meer info
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 2 dagen   Aanvang: 18:00   Entree: Gratis


Feestbeesten Koningsnag [wo 26 apr]
Feestbeesten & Club Poema slaan de handen in één om een waanzinnig dikke Koningsnag neer te zetten. Confettikannonnen, opblaasdieren, een echte feest dj, shotjes vanaf 2,- en veel meer! KAARTJES 5,- in de voorverkoop voor iedereen 8,- aan de deur met studentenkaart en 10,- zonder studentenkaart
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 23:00   Entree: €10,-   Voorverkoop: 5


Oranjemarkt [do 27 apr]
Op donderdag 27 april 2017 organiseren wij de jaarlijkse Oranjemarkt in het mooie en sfeervolle centrum van Wijk bij Duurstede. Deze ontzettend gezellige, drukke en feestelijke markt in Oranjesferen staat al jaren in onze markt-agenda en is altijd een succes! Op de Oranjemarkt is er ook een vlooienmarkt in de Muntstraat.
Meer info
Wijk bij Duurstede
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Ruth Jacott [ma 1 mei]
Ruth Jacott is terug, en hoe! De theaterdiva kan niet wachten om u, samen met haar live-band, te trakteren op haar nieuwe theatershow. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven!
Meer info
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Stathe Sessie: The Folk Road Show [wo 3 mei]
The Folk Road Show is een internationaal collectief, bestaande uit 5 songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland, die elkaar afwisselen op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Met z’n vijven zorgen ze voor een eclectische, gevarieerde liveshow, intiem en uitbundig, van fluister-harmonieën tot indie-rock!
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50   Voorverkoop: 5 euro

<<    1   2   3   4   5   >>