.

<<    1   2   3   4   5   >>BINNENKORT
Pieter Jouke - Caberet [vr 31 mrt]
Pieter Jouke - Dingen Die Ik Dacht is alweer het vierde soloprogramma van Pieter Jouke. Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en zit hij bij het one-liners gezelschap van Padoem Patsss (BNN-VARA).
Meer info | Zie video
Zeist, Hotel Theater Figi
Aanvang: 20:15   Entree: €16,-


Nakomen 1 year anniversary [za 1 apr]
Speciaal voor deze editie nodigen we enkele artiesten uit die we tijdens het afgelopen jaar al hebben mogen verwelkomen. Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen de mystieke, opzwepende en multiculturele ritmes weer de boventoon voeren. Daarnaast hebben we ook nog een verrassing in petto die we nog even voor ons houden!
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 23:00   Entree: €6,-


Bach - Matthäus Passion [di 4 apr]
De Matthäus-Passion van Bach moet je gewoon minimaal één keer in je leven live hebben gehoord. Het werk bevat alles wat een mens nodig heeft: troost, warmte en emoties in hun meest pure vorm. Maar bovenal is het een aaneenrijging van tijdloos mooie koormuziek, aria’s en instrumentale begeleiding.
Meer info
Utrecht, TivoliVredenburg  Tel: 030 - 2314544
Aanvang: 19:00   Entree: €41,-


Huisfeest XL // Disco Inferno [do 6 apr]
Terug naar de jaren 70, de tijd van ABBA, Woodstock en natuurlijk van de disco. Kom met je meest foute glitteroutfit, je vetste pruik, trek gewoon je zwempak boven je rokje aan en vergeet je fel gekleurde legging niet! Het maakt niet uit, als het maar strak is bij de kont, lekker wijd uitloopt en shined! Love, peace & joy...
Meer info
Club Poema
Aanvang: 23:00   Entree: €15,-   Voorverkoop: 15


Backtrack [za 8 apr]
8 april gaat Backtrack weer van start met een avond clubtrance en house classics '96-'99. Deze editie hebben we DJ Jean, DJ Jurgen en DJ Melvin Reese. Met andere woorden..., we hebben weer een line-up zoals die was in de iT, waakzaamheid en de Scala!
Meer info
De Meern  Tel: 030-6663403
Aanvang: 22:00   Entree: €17,50   Voorverkoop: €12,50


Mirusia - From the Heart [ma 10 apr]
Wegens het overweldigende succes van haar theatertour This Time Tomorrow komt Mirusia terug naar de Nederlandse theaters. In From the Heart brengt zij melodieën die recht uit het hart komen. Vast staat dat Mirusia u recht in het hart weet te raken met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen!
Meer info
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Stathe Sessie: Heir [wo 12 apr]
Tijdens deze Stathe Sessie stelt Eetcafe Stathe je graag voor aan Heir. Dit Britse vijftal heeft de afgelopen jaren een eigen sound weten te creëren, die ze zelf omschrijven als "modern pop music, combining powerful harmonies and hooks with grit and organic song craft."
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50   Voorverkoop: 5 euro


Lenette van Dongen - Tegenwind (tv-opnames) [wo 19 apr - do 20 apr]
Lenette verlaat huis en haard in de grote stad om in een plattelandsdorpje dicht bij zee haar rust te vinden. Ze lijkt er volmaakt gelukkig, maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger? Lenette van Dongen laat in ‘Tegenwind’ de zaal met veel zelfspot meegenieten van haar zoektocht. 19 & 20 april tv-opnames in Stadsshouwburg Utrecht
Meer info | Zie video
Utrecht, Stadsschouwburg Utrecht  Tel: 030-2324125
Duur: 2 dagen   Aanvang: 20:00   Entree: €18,50

<<    1   2   3   4   5   >>