.

1   2   3   4   5   6   >>VANDAAG
Deur dicht! Licht uit! Spelen met duurzaamheid [vr 21 apr - do 27 apr]
De interactieve kindertentoonstelling ‘Deur dicht! Licht uit’ is vanaf deze week te bewonderen op Steede Hoge Woerd. Kom langs en leer alles over duurzaamheid. Hoe verbouw je je eigen groenten? Hoe kun je elektriciteit halen uit de zon of uit wind? Ontdek het zelf!
Meer info
Steede Hoge Woerd
Duur: 7 dagen   Aanvang: 10:13   Entree: Gratis


Janskerkhof kleurt Oranje [wo 26 apr - do 27 apr]
Het Janskerkhof kleurt weer Oranje tijdens Koningsnacht en Koningsdag tijdens een groot openluchtfeest! De toegang is gratis. Verschillende grote namen uit de dancescene zullen op deze speciale dag acte de presence geven op het mooiste plein in Utrecht.
Meer info
Janskerkhof, Utrecht
Duur: 2 dagen   Aanvang: 18:00   Entree: Gratis


In Koninklijke Stathe ♛ [wo 26 apr - do 27 apr]
Op 26 en 27 april kleurt heel Nederland weer oranje en toveren Eetcafé Stathe en Staplab Utrecht de Rozenstraat om tot het gezelligste Koningsfeest van Utrecht: In Koninklijke Stathe! Op het programma staan o.a. Kypski, Identity Circus en Mseize!
Meer info | Zie video
Utrecht, Eetcafe Stathe
Duur: 2 dagen   Aanvang: 18:00   Entree: Gratis


Oranjemarkt [do 27 apr]
Op donderdag 27 april 2017 organiseren wij de jaarlijkse Oranjemarkt in het mooie en sfeervolle centrum van Wijk bij Duurstede. Deze ontzettend gezellige, drukke en feestelijke markt in Oranjesferen staat al jaren in onze markt-agenda en is altijd een succes! Op de Oranjemarkt is er ook een vlooienmarkt in de Muntstraat.
Meer info
Wijk bij Duurstede
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis

BINNENKORT
Orde van de Dag [zo 30 apr]
In één dag wordt de actualiteit van de vierde maand ontcijferd, ontheiligd en ontleed. En de messcherpe scènes, schrijnende liedjes en hilarische sketches die dat oplevert, zie je na die avond nooit meer. Een unieke, en eenmalige ervaring!
Meer info
Utrecht, Stadsschouwburg  Tel: 0624139317
Aanvang: 20:30   Entree: Divers


Ruth Jacott [ma 1 mei]
Ruth Jacott is terug, en hoe! De theaterdiva kan niet wachten om u, samen met haar live-band, te trakteren op haar nieuwe theatershow. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven!
Meer info
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: Divers


Stathe Sessie: The Folk Road Show [wo 3 mei]
The Folk Road Show is een internationaal collectief, bestaande uit 5 songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland, die elkaar afwisselen op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Met z’n vijven zorgen ze voor een eclectische, gevarieerde liveshow, intiem en uitbundig, van fluister-harmonieën tot indie-rock!
Meer info
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50   Voorverkoop: 5 euro


Jermain Bridgewater (Single release) [wo 3 mei]
Op 3 mei presenteert Jermain Bridgewater (onder andere bekend van Stropstrikkers) zijn nieuwe single "Hotep" in dB's. De single is deel van Jermain's nieuwe EP die dit najaar uit komt, waarin Jermain zijn hip-hop achtergrond combineert met wereldmuziek zoals reggae, gnawa, blues en soul.
Meer info
Utrecht, dB's
Aanvang: 19:00   Entree: €5,-   Voorverkoop: 5

1   2   3   4   5   6   >>