- Villa Lokeend, Hotel - restaurant -

Vinkeveen, Groenlandsekade 61, RegioUtrecht
Frans
Villa Lokeend, Hotel - restaurant. Op een prachtige locatie aan de Vinkeveense Plassen ligt Hotel Restaurant Villa Lokeend. Villa Lokeend staat voor gastvrijheid, ontspannen, comfort en gastronomisch genieten in een ongedwongen sfeer.

In het restaurant van Villa Lokeend aan de Vinkeveense Plassen wordt u gastvrij en met warmte ontvangen. Villa Lokeend haalt alles uit de kast om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. U kunt gratis parkeren en bovendien is het restaurant uitstekend bereikbaar vanaf de A2 (Afslag Vinkeveen).
Sfeer & interieur. Hotel Restaurant Villa Lokeend in Vinkeveen beschikt over 8 hotelsuites. U reserveert een hotelkamer, maar u krijgt een luxe suite met 1 of 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. 
Een aantal suites heeft zelfs een eigen aanlegsteiger!
Keuken & kaart. In de keuken werkt dit restaurant met dagverse en waar mogelijk biologische produkten. Zij koken voor u met creativiteit, passie en liefde voor het vak op ambachtelijke wijze de meest verrassende en originele gerechten. Bij het samenstellen van onze menukaart proberen zij steeds rekening te houden met de wensen van de gasten. Natuurlijk is de wijnkaart daarmee in harmonie en afgestemd op de gerechten.
Telefoon: 0294-291544
Website: http://www.villalokeend.nl

Villa Lokeend, Hotel - restaurant, Vinkeveen, Groenlandsekade 61, RegioUtrecht
Lunch 12.00- 14.30 diner 18.00 - 22.00