In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Proeverij de Pronckheer -

Cothen, Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2, RegioUtrecht
Nederlands - seizoens en streekproducten biologisch
Proeverij de Pronckheer. Proeverij de Pronckheer. Ambachtelijke bereide gerechten met behoud van pure smaken. Seizoen- en streekgebonden grechten. Wij o.a. werken samen met moestuinen uit de buurt, verwerken fruit uit de Kromme Rijn streek, wild van de jagers. Ook de wilde gans staat bij ons op de kaart.Alles wordt in huis gemaakt van brood tot aan de bonbons.
Geschiedenis. Het restaurant bestaat nu 16 jaar en de chefkok Arjan Smit is bewust de streek ingegaan om zijn dichter bij de producten te hebben waar hij zo graag mee werkt. Inge Stolk is zijn partner en samen zijn ze eigenaar van dit prachtige restaurant.
Sfeer & interieur. Huiskamerrestaurant. Op tafel een mengeling van mooie wijnglazen en antieke water glazen. Sombere tinnen onderborden met borden met een bloemmotief afgewisseld met wit. De huisgemaakte worsten hangen te drogen in het restaurant.
Keuken & kaart. De kaart wordt wekelijks gemaakt en is afhankelijk van wat de leveranciers ons brengen.
Recensies. prachtige recensies op Iens
Telefoon: 0343561505
Website: http://www.pronckheer.nl

Proeverij de Pronckheer, Cothen, Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2, RegioUtrecht