- Rederij Bos Vaararrangementen -

Spakenburg, Vivaldiweg 21, RegioUtrecht
Ontspanning
Rederij Bos Vaararrangementen. Rederij Bos vaart voor groepen tm 65 personen vanuit Spakenburg tevens organiseren zij verschillende arrangementen rondom Spakenburg en regio bijna alles is bespreekbaar je kunt uiteraard ook jouw bruiloft vieren,of op de boot trouwen de catering is in overleg.
Geschiedenis. Rederij Bos heeft deze Steilsteven omgetoverd tot een authentieke partyschip, het schip is 28 mtr. lang en 5 mtr. breed. Beneden bevind zich een bar en zitruimte voor 45 personen, garderobe en dames / heren toilet met wasgelegenheid. Je kunt op het dek fijn genieten op houten banken ca. 55 personen, tevens wordt dit dek ook gebruikt voor barbecuen en hapjes,achter het stuurhut is er nog zit gelegenheid voor 20 personen.
Sfeer & interieur. Hun kracht is de fijne bediening en de prachtige omgeving waar zij varen. Het vernieuwde interieur dat in warme mahonie is uitgevoerd geeft het schip een gezellige uitstraling. Zij staan bekend om onze gastvrijheid en hebben voor kinderen altijd aparte aandacht en kortingen.
Telefoon: 033-2986046
Website: http://www.rederijbos.nl

Rederij Bos Vaararrangementen, Spakenburg, Vivaldiweg 21, RegioUtrecht
Alle dagen behalve zondag 9.00 uur t/m 24.00 uur