.

1   2   3   4   5   >>VANDAAG
Improvisatietheater Gemixt [za 25 mrt]
Joepie! en Kabam! spelen samen een improvisatievoorstelling, bestaande uit twee 'long-impro' vormen. Toevallige ontmoetingen en verrassende verhalen worden in een gemixte samenstelling op de planken gebracht. Met het publiek worden scènes aan elkaar geschakeld en wordt er steeds meer kleur gegeven aan de personages op het podium.
Meer info
Utrecht, Stadskasteel Oudaen
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50


12,5 years of Poema [za 25 mrt]
Poema is jarig en dat gaat groots gevierd worden. Bereid je voor op een avond vol champagne, taart en confetti. Om de avond helemaal compleet te maken nodigen wij de DJ's uit die het meest in de Poema hebben gedraaid. In de aanloop naar het evenement blikken wij terug op alle memorabele momenten van 12,5 jaar Poema RAW!
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 23:00   Entree: Gratis

MORGEN
Marc de Hond - Scherven brengen geluk! [zo 26 mrt]
Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, zo vindt Marc de Hond. Dat doet hij zelf namelijk ook. Bovendien heeft je rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto gratis en hebt altijd de beste plek bij een concert.
Meer info
Driebergen, Landgoed de Horst  Tel: 0343 - 55 61 00
Aanvang: 16:00   Entree: €20,-


'Brouw van jou' bierroute voor singles [zo 26 mrt]
Toe aan wat meer leven in de brouwerij? Voor singles van 25 tot en met 37 jaar organiseert Blik & Blooz op zondagmiddag 26 maart de “Brouw van jou” bierroute. Bij ieder café ontmoet je een nieuw groepje van het andere geslacht en drink je een heerlijk streekbiertje waar de bierbrouwer zelf over vertelt.
Meer info
Utrecht centrum
Aanvang: 15:00   Entree: €32,50


Lezing Groen=Gezond - Mark Mieras [zo 26 mrt]
Als afsluiter van de Groen=Gezond week geeft wetenschapsjournalist Mark Mieras een gratis lezing over de relatie tussen een groene omgeving en gezondheid. Doe na de lezing mee met de workshop ‘Bloeiende schutting’. Doe tijdens deze workshop inspiratie op. We gaan aan de slag en bouwen een bloeiende schutting.
Meer info
Castellum Hoge Woerd
Aanvang: 14:00   Entree: Gratis

BINNENKORT
O’G3NE - Three times a lady [ma 27 mrt]
O'G3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zusjes hit na hit op hun naam. Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat O’G3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. En nu start een nieuw avontuur in het theater.
Meer info | Zie video
Beatrix Theater  Tel: 0900-1353
Aanvang: 20:00   Entree: €27,50


Festival Tweetakt [vr 31 mrt]
Festival Tweetakt viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum in Utrecht! Tweetakt is uitgegroeid tot een internationaal kunstenfestival voor alle leeftijden, met theater, dans, muziek en (interactieve) beeldende kunst. 31 maart t/m 28 mei te Neude, verschillende theaters in Utrecht en Fort Ruigenhoek (Groenekan)
Meer info
Utrecht, De Neude en Groenekan, Fort Ruigenhoek  Tel: 030-7116640
Aanvang: 10:00   Entree: Divers


MUSA o.l.v. Peter Dijkstra - Passiemuziek tussen hemel en aarde [vr 31 mrt]
Vocaal Ensemble MUSA zingt onder leiding van Peter Dijkstra een eigentijds programma voor de passietijd met the little match girl passion van David Lang, Regn og Rusk og Rosenbusk van de Deense componist Bo Holten en koorwerken van Benjamin Britten en James MacMillan. Toegang: €20,- (normaal) / €17,50 (studenten, CJP, U-pas)
Meer info
Pieterskerk (Pieterskerkhof 3)
Aanvang: 20:15   Entree: €20,-

1   2   3   4   5   >>