In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Redondo Lounge -

Leidsche Rijn, Maartvlinder 11, RegioUtrecht
Redondo Lounge. Redondo Lounge is een nieuwe locatie voor workshops op het gebied van muziek, dans, sport en lifestyle. Ze bieden een maandprogramma, maar ook groepsarrangementen voor familie- en vriendenuitjes met één of meerdere activiteiten. Het team bestaat uit docenten en begeleiders die zijn gespecialiseerd in muziek, dans, fysieke en mentale gezondheid. Ze verzorgen workshops en clinics samba, salsa, percussie, body balance, poetry rap, beauty en nog veel meer! Als je in of rondom de Sportcampus actief bent, kun je onder het genot van een gezonde snack, vers sapje of cappuccino nieuwe energie opdoen in de Lounge. Evenementenbureau Redondo Música biedt binnen en buiten het gebouw volop activiteiten aan.
Sfeer & interieur. De Sportcampus ligt midden in Parkwijk, een nieuwe wijk in Leidsche Rijn. Het gebouw valt op door de zwarte gevel, gekleurde ramen en het interieur. Redondo Lounge is strak en sfeervol ingericht met knalrode fauteuils, teaken tafels en zitjes.
Muziek. Samba, Bossa Nova, Percussie, cross over en de Live Lounge Specials als: Samba Lounge, Jazz Lounge etc.)
Telefoon: 030-6771145
Website: http://www.redondolounge.nl

Redondo Lounge, Leidsche Rijn, Maartvlinder 11, RegioUtrecht
elke avond en in weekend op aanvraag