In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Azotod -

Leidsche Rijn, Meerndijk 126, RegioUtrecht
Azotod. Al ruim 25 jaar een begrip in de regio Utrecht, midden in het Hart van Leidsche Rijn. Jaarlijks passeren vele bezoekers de kassa, voor een bezoek aan een van de vele activiteiten die Azotod organiseert. Azotod is een zelfstandige stichting die draait op 2 beroepskrachten en zon 50 vrijwilligers.

Azotod is een poppodium vol optredens van bands, een club vol met dance en dj -avonden maar vooral ook een vrijwilligersorganisatie! Of het nou gaat om de organisatie van Jeugddebatten, Voorrondes voor het geheim van Utrecht, Discoavonden of Paasrock ruim 80% van alle activiteiten binnen Azotod wordt door vrijwilligers georganiseerd of uitgevoerd.

Hieronder vallen ook zaken als zoals het regelen van de benodigde vergunningen, het aanleggen van licht en geluid. Het ontwerpen van kaarten, poster en publiciteitsmateriaal, barbezetting enz.

Azotod ontvangt geen subsidie van de gemeente maar draait volledig op zichzelf.

Azotod kent een lange historie, het centrum is ruim 25 jaar geleden ontstaan uit een samenvoeging van 2 culturele centra die wilden samenwerken. In haar historie heeft Azotod vele bekende artiesten in huis gehad, een kleine greep uit de velen : Herman Brood, The Golden Earring, Kane, De Dijk Jules Deelder, Total touch, Doe Maar, Blof, De Kast, Ilse de Lange, Van Dikhout en vele vele anderen

Na de brand die Azotod in Mei 2004 eerder grotendeels in de As legde en is Azotod per 1 Januari 2008 weer volledig geopend en hopen wij met vrijwilligers, beroepskrachten en bezoekers weer 25 jaar vooruit te kunnen gaan.
Sfeer & interieur. De gezelligste club, cafe, poppodium van heel de regio Utrecht.
Muziek. Heel divers. Van Dance tot Rock tot Nederlands Populair.
Telefoon: 030-6663403
Website: http://www.azotod.nl

Azotod, Leidsche Rijn, Meerndijk 126, RegioUtrecht
Verschilt per activiteit